Välkommen till Smartsound!

Här på Smartsound säljer vi musik material i alla dess former, för tillfället är vårt sortiment väldigt lågt och vi har tvingats plocka bort artiklar från vår hemsida på grund av tillverkningen har slutat eller att vår leverantör ej kunnat leverera mer.

För tillfället har vi fått in ett lågt antal av mikrofoner, hörlurar, mixer bord och synthar. dessa finns under deras kategorier. vi erbjuder även hjälp med montering och råd angående musik instrument, apparatur och kablage. När ni köper något hos oss får ni även en hjälp garanti för att underlätta för våra kunder ifall något strullar eller inte fungerar orderntligt.

Vi på Smartsound önskar lycka till och hoppas att ni finner vad ni söker, kom även med förslag för vi ska kunna bättra oss och nå er kunder bättre. Ni kan även skriva upp er på en prenumation om våra kommande varor och rabatter, dessa är ej obligatoriska och vi tvingar ingen att göra det heller.

Många av våra konkurrenter har väldigt mycket varor men vi på SmartSound tycker detta är överflödigt, tryck på knappen för att kunna läsa vad vi på SmartSound Strävar efter...

Kontakt